Autozastavárna Liberec s vstřícným jednáním


Potřebujete-li rychle hotovost a jste vlastníkem vozidla, můžete využít služby naší autozastavárny Liberec. Poskytujeme profesionální a komplexní služby. Po domluvě za Vámi přijedeme na Vámi určené místo. Dle modelu, značky, stáří a stavu vozidla Vám navrhneme možnou výkupní cenu. Smlouvy jsou standardně uzavírány na čtyři týdny s možností prodloužení či vyplacení.

Podmínky zástavy aut v Liberci

Smlouvy uzavíráme pouze s výhradním vlastníkem vozidla nebo na základě úředně ověřené plné moci. V případě, že je vozidlo registrováno na společnost, smlouvu může podepsat jednatel nebo zplnomocněná osoba. V autozastavárně Liberec se Vám bude věnovat zkušený a odborně vyškolený personál. V oblasti zástavy aut se věnujeme již velmi dlouhou dobu. Máme tedy bohaté zkušenosti. Naše smlouvy jsou srozumitelné pro obě dvě smluvní strany. Máte-li jakékoli doplňující dotazy, nenašli jste, co jste hledali? Kontaktujte nás, rádi se Vám budeme věnovat.


Dokumenty ke stažení



Peníze ihned po celé ČR

Jsme česká společnost a náš tým má v oboru dlouholetou praxi. Zavolejte a určitě Vám pomůžeme, naším cílem je maximální spokojenost klientů.


522 automobilů

522 podaných rukou